Filamen PA6

Halo, ayo konsultasi produk!
  • PA6 filament nylon bristle for industrial brush or hair brush

    Bulu nilon filamen PA6 kanggo sikat industri utawa sikat rambut

    Filamen PA6, lurus dhuwur, bentuk sing apik sawise ditandur, ketahanan produk sing kuat, pulih cepet sawise ditekuk, lan bali menyang bentuk asline sawise dicuci, filamen PA6 garing, alus, lembut lan aman, lan ora bakal nglarani tangan sampeyan saben dina digunakake
  • Fotory supply  PA6 brush filament

    Fotory filamen sikat PA6

    Jeneng kimia filamen PA6 yaiku monofilamen polycaprolactam, sing kasusun saka polycaprolactam. Iki minangka produk sing cukup irit ing seri nilon. Kisaran aplikasi: sikat mangkuk, sikat sikat, sikat botol, sikat wajah, sikat strip, sikat shower, sikat industri, lsp.
  • pa 6 filament bristles fiber

    serat 6 serat bristles

    Filamen PA6 minangka jinis wol nilon padhet sing paling umum ing industri sikat. Rega filamen sikat PA6 cukup murah, lan sentuhan alus. Iki minangka bahan filamen sikat sikat sing umum digunakake. Ruang lingkup aplikasi: sikat mangkuk, sikat sikat, sikat Botol, sikat sikat wajah, lsp
  • 0.5mm transparent PA6 crimpled synthetic brush filament

    0,5 mm transparan PA6 filamen sikat sintetis

    Filamen sikat PA6 duweni sifat mekanik lan tahan resistensi, resistensi abrasi, kinerja suhu sithik, stabilitas kimia sing apik, resistensi alkali, gampang larut ing fenol, toluena, lsp., Minangka produk relatif ekonomis ing seri nilon