0,5 mm transparan PA6 filamen sikat sintetis

Halo, ayo konsultasi produk!

0,5 mm transparan PA6 filamen sikat sintetis

Filamen sikat PA6 duweni sifat mekanik lan tahan resistensi, resistensi abrasi, kinerja suhu sithik, stabilitas kimia sing apik, resistensi alkali, gampang larut ing fenol, toluena, lsp., Minangka produk relatif ekonomis ing seri nilon


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Papan Asal: Jiangsu, China Jeneng: XINJIA
Nomer Model: PA6 Plastik Molding Type: Ekstrusi
Jeneng produk: PA6 filamen Diameter: 0.08mm-1.8mm
Werna: putih, ireng, oranye, abang, miturut panjalukku
Ukuran: 44mm1300mm 
Pengepakan: karton, miturut sarat sampeyan
Bagean silang: Bunder padhet, kothong

Kemampuan Penyetor

Kemampuan Suplai: 500000 Kilogram / Kilogram saben Sasi 0,5 mm transparan PA6 filamen sikat sintetis

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan minangka syarat pelanggan
Pelabuhan Shanghai lan Nanjing
Wektu Utama:

Jumlah (Kilogram) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

APLIKASI

0,5 mm transparan PA6 filamen sikat sintetis digunakake ing macem-macem aplikasi
Aplikasi filamen sikat sintetis PA6 transparan 0,5 mm
1. Diterapake ing sikat perawatan pribadi
2. sapu cekelan omah
3. sikat industri
4..sikat dalan gedhe & sikat sikat mobil
5..karo kena pengaruh minyak
6. kena pengaruh ing asam paling
7. kena pengaruh ing pelarut
8. kena pengaruh ing alkohol
9. kena pengaruh ing bahan kimia

Fitur filamen sikat sintetis PA langsung 0,25mm
1.Nylon PA Eyelashes Brushes Hollow Filament kaku banget nalika teles
2. Resistensi abrasi sing adil
3. Pamulihan tikungan sing adil
4. Amarga kurang panyerepan banyu, tahan saka tuwuhing bio

Filamen crimped lan level kasedhiya.

 Kita janji

-100% inspeksi QC sadurunge dikirim

-FUL REFUND yen ana kualitas ala utawa pengiriman pungkasan

- kontrak jaminan kualitas ditandatangani

-sepakatan rahasia ditandatangani


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita