Babagan Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

about

Sapa kita

Huai'an Xinjia Nylon Co., Ltd. didegaké ing taun 1999. Sadurunge taun 2009, yaiku Pabrik Plastik Huai'an Xinjia. Iki diganti jeneng saiki ing wulan Februari 2009. Perusahaan iki duwe spesialisasi ing produksi, pangembangan, lan penjualan benang nilon, kawat sikat industri. Produk chip Nylon 610, duwe sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah.

Sawise luwih saka 20 taun pembangunan lan inovasi, Xinjia Nylon Co., Ltd. wis dadi pabrik manufaktur benang nilon sing misuwur ing Provinsi Jiangsu. Integritas, kekuatan lan kualitas produk kita wis dikenali dening industri. Kanca saka kabeh lapisan masarakat olèh ngunjungi, nuntun lan negosiasi bisnis. 

Huaian Xinjia Nylon Co., Ltd. duweke jembar 38 hektar lan wis nggawe basis produksi benang nilon kanthi output tahunan 4.100 ton, kanthi area konstruksi 23.600 meter persegi lan investasi total 150 yuta yuan. Perusahaan saiki duwe 150 karyawan, sing 15 melu riset lan pangembangan teknologi, lan nduweni kemampuan riset lan pangembangan produk sing kuat. Saiki ana 6 lini produksi.

Apa sing kita lakoni

Kita melu kabel nilon 610 nilon; PBT; kawat sing diasah; pp kawat akrilik; kawat sing diasah; jahitan medis Bisa digunakake ing manufaktur mesin, mobil, penerbangan, pembuatan kapal, industri kimia. Khusus, bisa nggawe bantalan, bantalan, bahan panyegelan, bagean mesin tekstil, pandhuan instrumen, lead, bulu, sikat, sikat untu, wig, lsp. Lan bisa ngatur produk miturut kabutuhan pelanggan, ukuran warna
Lokakarya kita jembaré 10.100 mèter persegi lan nduwe 120 karyawan, kalebu 15 wong sing nindakake riset teknis lan pangembangan, lan nduweni katrampilan pangembangan produk sing kuwat. Perusahaan iki menehi wigati banget kanggo pangembangan produk lan teknologi anyar, lan menehi investasi penting kanggo riset ilmiah. Wis nglamar 9 paten model penemuan lan utilitas. Saiki ana 6 lini produksi, lan ana sawetara extruder sekrup kembar, mesin cetak injeksi, reaktor polimerisasi lan instrumen uji coba sing gegandhengan digunakake ing riset lan pangembangan, sing bisa nyukupi persyaratan riset lan pengembangan produk pilot, pilot lan produksi industri. 

about

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan wis nyetel strategi pangembangane. Kaping pisanan, wis nglumpukake sumber daya manungsa lan dana kanggo nambah kacepetan paneliten lan pangembangan produk utama; kapindho, kanthi tliti ngatur produksi produk sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo njamin kualitas produk; katelu, wis nggatekake babagan pangembangan pasar lan berorientasi ing pasar. Pangembangan perusahaan kanthi cepet. Perusahaan kasebut duwe tim sales sing apik banget kanthi luwih saka 400 pangguna ing saindenging negara. jumlah sutra sing digunakake ditambah sekitar 10% saben taun, lan jahitan medis uga ditambah 5% saben taun. Gawe pondasi sing kuat kanggo penjualan produk.

Kauntungan kita

Kualitas apik:Perusahaan kasebut komitmen kanggo produksi produk sing dikembangake dhewe kanggo njamin kualitas produk

Wektu kiriman:Staff sing duwe pengalaman lan lawas, dijamin dikirim tepat waktu

Macem-macem lengkap:Utamane dipérang dadi kawat sikat sikat gigi, kawat sikat industri, kawat nilon, spesifikasi lan warna sing beda bisa disesuaikan. Dhiameter kawat konvensional yaiku 0,07M-1,8M, lan warnane abang, kuning, biru, ijo, ungu, abu-abu, ireng, lan transparan.