Produk filamen pa610 didol panas

Halo, ayo konsultasi produk!

Produk filamen pa610 didol panas

Filamen sikat Pa610 duwe kaluwihan kerapatan sing kurang, penyerapan banyu kurang, resistensi alkali sing kuwat, resistensi asam lemah, resistensi aus sing kuwat lan resistensi lemes, lan liya-liyane, cocog kanggo macem-macem sikat industri


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Papan Asal: Jiangsu, China Jeneng: XINJIA
Nomer Model: PA6 / PA66 / PA610 / PBT / PP Jenis Moulding Plastik: Ekstrusi
Layanan Pangolahan: Rentang Diameter Nglereni: 0,07—1,8mm
Titik lebur: 205 ---- 250 ° C Kapadhetan: 1.03-1.35g / cm3
Werna Produk: Miturut sarat Lintas: Babak padhet, kothong bunder
Paket: Tabung PE, bungkus PE, kertas crepe Panjang Nglereni Standar: 40mm-1266mm
Sertifikasi Produk: ROHS, SVHC, PAHS NWper caton: 25KG

Kemampuan Penyetor

Kemampuan Suplai: 2000 Kilogram / Kilogram saben Dina

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan Tabung PE, bungkus PE, kertas krep, Spol udakara. 11 ton / 20 kontainer GP
Pelabuhan Shanghai lan Ningbo

Wektu Utama:

Jumlah (Kilogram) 500 - 2000 > 2000
Est. Wektu (dina) 7 Kanggo dirembug

Category

Kategori

Paramèter

Jeneng Produk

Top sale china ukuran diameter cilik monofilamen 0,05 mm Sintetis

Materi

PA6 66 610

Range Diameter

0,07-1,8mm

Werna

Bisa disesuaikan

Kapadhetan

1.03-1.35g / cm3

Leleh Point

205-260 ° C

Wangun

Babak Solid

Dawa Nglereni

40-1266mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita