Filamen PA610

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Nylon pa 610 filament toothbrush raw material

    Bahan baku sikat sikat gigi nilon pa 610

    Filamen Pa610 minangka salah sawijining bahan filamen sikat sikat sing kuwat amarga resistensi nyandhang banget, resistensi lemes, resistensi pengaruh, resistensi creep, lan resistensi penuaan.
  • Hot sale pa610 filament products

    Produk filamen pa610 didol panas

    Filamen sikat Pa610 duwe kaluwihan kerapatan sing kurang, penyerapan banyu kurang, resistensi alkali sing kuwat, resistensi asam lemah, resistensi aus sing kuwat lan resistensi lemes, lan liya-liyane, cocog kanggo macem-macem sikat industri