Fotory filamen sikat PA6

Halo, ayo konsultasi produk!

Fotory filamen sikat PA6

Jeneng kimia filamen PA6 yaiku monofilamen polycaprolactam, sing kasusun saka polycaprolactam. Iki minangka produk sing cukup irit ing seri nilon. Kisaran aplikasi: sikat mangkuk, sikat sikat, sikat botol, sikat wajah, sikat strip, sikat shower, sikat industri, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Wektu Utama:

Jumlah (Kilogram) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 10 Bisa dirembug

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 500 Kilogram)

Kemasan khusus (Pesenan Min: 500 Kilogram)

Ringkesan
Papan Asal: Jiangsu, China
Jeneng merek: XINNJIA
Nomer Model: PP FIBER
Jenis Modling Plastik: Ekstrusi
Materi: PP
Ukuran: 0.25mm - 1.8mm Col
Kemampuan Suplai: 1000000 Kilogram / Kilogram saben Sasi
Rincian Kemasan Dikemas nganggo plastikPort
Shanghai utawa Nanjing
Jumlah (Kilogram) 1 -2000 > 2000
Est. Wektu (dina) 10 Kanggo dirembug
Katrangan Produk

Kanthi kualitas dhuwur

Sampeyan bisa nyerep banyu sithik, bisa digunakake ing lingkungan sing garing lan udan.

Filamen gable flag kasedhiya.

Tahan asam, alkali lan bahan kimia liyane.

Gambar Rinci

Kustomisasi

Kita bisa nyedhiyakake diameter, dawa lan warna sing beda miturut sarat sampeyan !!!

Diameter: Saka 0,08mm nganti 1,8 mm

Dawa: Dawane standar 1300 mm, nanging bisa dipotong miturut sarat sampeyan.

Werna: Produksi khusus bisa ditindakake miturut conto pelanggan utawa kertu warna.

 

Wangun: level / Wavy

Salib-salib: Babak, salib, segitiga, alun-alun ...... Yen sampeyan duwe syarat, kita bakal nyoba ketemu sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita