Bulu nilon filamen PA6 kanggo sikat industri utawa sikat rambut

Halo, ayo konsultasi produk!

Bulu nilon filamen PA6 kanggo sikat industri utawa sikat rambut

Filamen PA6, lurus dhuwur, bentuk sing apik sawise ditandur, ketahanan produk sing kuat, pulih cepet sawise ditekuk, lan bali menyang bentuk asline sawise dicuci, filamen PA6 garing, alus, lembut lan aman, lan ora bakal nglarani tangan sampeyan saben dina digunakake


Detail Produk

Tag Produk

Wektu Utama:

Jumlah (Kilogram) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 10 Bisa dirembug

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 500 Kilogram)

Kemasan khusus (Pesenan Min: 500Kilogram)

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:Jiangsu, China
Jeneng merek:XINJIA
Nomer Model:PA6
Jenis Modling Plastik:Extruding
Jeneng produk:PA 6 filamen
Aplikasi:sikat industri utawa sikat rambut
Kemampuan Penyetor
Kemampuan Suplai: 1000000 Kilogram / Kilogram saben Sasi 
Kemasan & Pengiriman
Pelabuhan : Shanghai lan Ningbo

Wektu Utama:

Jumlah (Kilogram) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 10 Kanggo dirembug

Napa PILIH PA6 KAMI

1. diameteripun sudhut kanggo pilihan klien.

2. Luwih saka 100 warna standar kanggo pilihan klien, warna sing bisa disesuaikan.

3. Pamulihan tikungan sing apik kanthi teknologi pamroses hest profesional.

4. Proses pangaturan panas tartamtu ndadekake filamen bisa pulih banget.

5. Wangun salib bisa dipilih, kayata bunder, salib, segitiga, alun, lsp.

6. Bisa dikemas ing loro hanks lan spools miturut panjaluk klien.

APLIKASI MAIL

 

Diameter Standar Panjang (mm) aplikasi Aplikasi

0,08-1,80 1300 sikat industri Level / bergelombang

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita