Filamen PA66

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Hot sale  PA 66 brush filament

    Hot sale PA 66 sikat filamen

    Filamen PA66 bisa digunakake ing sikat mangkuk, sikat pot, sikat botol, sikat sikat wajah, sikat roller pembersih vakum, sikat pipa, sikat uap, sikat strip, sikat rambut, sikat sikat reresik sayur-sayuran lan sikat buah, sikat barbecue, sikat eyelash, sikat polesan kuku, lsp.
  • Hot Sale Nylon Filament PA 66  filament Hair Brush Bristle

    Hot Sale Nylon Filament PA 66 filamen Sikat Rambut

    Filamen sikat PA66 minangka kekuatan mekanik paling dhuwur lan macem-macem sing paling akeh digunakake ing seri PA. Amarga kristalitas sing dhuwur, kekuwatan lan tahan panas dadi dhuwur.