Hot sale PA 66 sikat filamen

Halo, ayo konsultasi produk!

Hot sale PA 66 sikat filamen

Filamen PA66 bisa digunakake ing sikat mangkuk, sikat pot, sikat botol, sikat sikat wajah, sikat roller pembersih vakum, sikat pipa, sikat uap, sikat strip, sikat rambut, sikat sikat reresik sayur-sayuran lan sikat buah, sikat barbecue, sikat eyelash, sikat polesan kuku, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Papan Asal: Jiangsu, China Jeneng: XINJIA
Nomer Model: PA66 Plastik Molding Type: Extruding
Jeneng produk: Filamen sikat Nylon PA 66 sikat langsung kanggo sikat rambut
Bahan: PP / nilon / PBT / PET utawa disesuaikan
Werna: bisa disesuaikan minangka panjaluk sampeyan
Diameter Filamen: 0.07mm-1.8mm
Panjang Filament: bisa disesuaikan minangka panjaluk sampeyan
Fungsi: reresik
Level: lurus / crimped
Paket: Kothak karton Ekspor utawa khusus
Sampel: Gratis

Kemampuan Penyetor

Kemampuan Suplai: 100000 Kilogram / Kilogram saben Sasi
Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan Dikemas ing Kardus Kothak Kothak utawa Kayu Kothak, uga bisa disesuaikan karo panjaluk sampeyan.
Pelabuhan Shanghai / Nanjing
Wektu Utama:
Jumlah (Kilogram) 1 - 10000 10001 - 100000> 100000
Est. Wektu (dina) 10 15 Kanggo dirembug

Rincian Produk

Jeneng Produk Panas-adol lurus brasil nylon PA 66 sikat filamen kanggo sikat rambut
 Materi PA6 6
Dhiameter 0.08-1.8mm, bisa disesuaikan karo panjaluk sampeyan 
warna  ijo, abang, kuning, ireng utawa panjaluk sampeyan 
Length  bisa disesuaikan karo panjaluk sampeyan 
Formulir Filamen Lurus / gelombang / crimped 
Kaluwihan  Tahan nyandhang banget, pelumas dhewe, kekuatan mekanik sing dhuwur
Kekurangan Nduweni panyerepan banyu sing gedhe lan mula ora stabilitas dimensi.
Conto  SAMPEL GRATIS nuduhake keikhlasan kita 

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita