Warta

Halo, ayo konsultasi produk!
  • To comply with the “National Talent Training” plan

    Kanggo tundhuk karo rencana "Latihan Bakat Nasional"

    Kanggo tundhuk karo rencana "Pelatihan Bakat Nasional", ing taun 2016, Huai'an Xinjia Nylon Co., Ltd. nggayuh kerja sama karo Institut Teknologi Huaiyin lan bebarengan nggawe kumpulan kerja lulusan perusahaan pertama. Huai'an Xinjia Nylon Co. , Ltd. didegaké ing 2 ...
    Waca liyane
  • perusahaan teknologi tinggi

    Desember 2013 minangka taun sing apik kanggo Huai'an Xinjia Nylon Co., Ltd. Tanggal 3 Desember 2013, Huai'an Xinjia Nylon Co., Ltd. sukses diakoni dadi perusahaan teknologi tinggi provinsi kanthi tim R&D profesional. lan kekuatan teknis sing kuwat. Ditampa dening Jiangs ...
    Waca liyane
  • Babagan woro-woro dhaptar perusahaan cloud level-level provinsi nomer loro ing taun 2019

    Ing pertengahan taun 2019, kanggo ngetrapake semangat "Opini Implementasi Pamrentah Provinsi babagan Deepening" Manufaktur Internet + Lanjut "kanggo Ngembangake Internet Industri" lan "Pedoman Rating Bintang Cloud Provinsi Jiangsu Cloud Enterprise Evaluati ...
    Waca liyane