Filamen nilon

Halo, ayo konsultasi produk!
  • PA6 filament nylon bristle for industrial brush or hair brush

    Bulu nilon filamen PA6 kanggo sikat industri utawa sikat rambut

    Filamen PA6, lurus dhuwur, bentuk sing apik sawise ditandur, ketahanan produk sing kuat, pulih cepet sawise ditekuk, lan bali menyang bentuk asline sawise dicuci, filamen PA6 garing, alus, lembut lan aman, lan ora bakal nglarani tangan sampeyan saben dina digunakake
  • Hot sale  PA 66 brush filament

    Hot sale PA 66 sikat filamen

    Filamen PA66 bisa digunakake ing sikat mangkuk, sikat pot, sikat botol, sikat sikat wajah, sikat roller pembersih vakum, sikat pipa, sikat uap, sikat strip, sikat rambut, sikat sikat reresik sayur-sayuran lan sikat buah, sikat barbecue, sikat eyelash, sikat polesan kuku, lsp.
  • Hot Sale Nylon Filament PA 66  filament Hair Brush Bristle

    Hot Sale Nylon Filament PA 66 filamen Sikat Rambut

    Filamen sikat PA66 minangka kekuatan mekanik paling dhuwur lan macem-macem sing paling akeh digunakake ing seri PA. Amarga kristalitas sing dhuwur, kekuwatan lan tahan panas dadi dhuwur.
  • Nylon pa 610 filament toothbrush raw material

    Bahan baku sikat sikat gigi nilon pa 610

    Filamen Pa610 minangka salah sawijining bahan filamen sikat sikat sing kuwat amarga resistensi nyandhang banget, resistensi lemes, resistensi pengaruh, resistensi creep, lan resistensi penuaan.
  • Hot sale pa610 filament products

    Produk filamen pa610 didol panas

    Filamen sikat Pa610 duwe kaluwihan kerapatan sing kurang, penyerapan banyu kurang, resistensi alkali sing kuwat, resistensi asam lemah, resistensi aus sing kuwat lan resistensi lemes, lan liya-liyane, cocog kanggo macem-macem sikat industri
  • Fotory supply  PA6 brush filament

    Fotory filamen sikat PA6

    Jeneng kimia filamen PA6 yaiku monofilamen polycaprolactam, sing kasusun saka polycaprolactam. Iki minangka produk sing cukup irit ing seri nilon. Kisaran aplikasi: sikat mangkuk, sikat sikat, sikat botol, sikat wajah, sikat strip, sikat shower, sikat industri, lsp.
  • pa 6 filament bristles fiber

    serat 6 serat bristles

    Filamen PA6 minangka jinis wol nilon padhet sing paling umum ing industri sikat. Rega filamen sikat PA6 cukup murah, lan sentuhan alus. Iki minangka bahan filamen sikat sikat sing umum digunakake. Ruang lingkup aplikasi: sikat mangkuk, sikat sikat, sikat Botol, sikat sikat wajah, lsp
  • 0.5mm transparent PA6 crimpled synthetic brush filament

    0,5 mm transparan PA6 filamen sikat sintetis

    Filamen sikat PA6 duweni sifat mekanik lan tahan resistensi, resistensi abrasi, kinerja suhu sithik, stabilitas kimia sing apik, resistensi alkali, gampang larut ing fenol, toluena, lsp., Minangka produk relatif ekonomis ing seri nilon