Hot Sale Nylon Filament PA 66 filamen Sikat Rambut

Halo, ayo konsultasi produk!

Hot Sale Nylon Filament PA 66 filamen Sikat Rambut

Filamen sikat PA66 minangka kekuatan mekanik paling dhuwur lan macem-macem sing paling akeh digunakake ing seri PA. Amarga kristalitas sing dhuwur, kekuwatan lan tahan panas dadi dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Papan Asal: China Jeneng Merek: XINJIA
Nomer Model: PA 66 Plastik Molding Type: Ekstrusi
Layanan Pangolahan: Mounding Range Diameter: 0.15 --- 0.25mm
Titik lebur: 230 --- 250 ° C Kapadhetan: 1,14g / cm3
Werna: Miturut sarat Cross-bagean: Babak padhet
Paket: Tabung PE, PE bungkus kertas crepe Panjang Nglereni Standar: 40mm-1230mm
Sertifikasi Produk: ROHS, SVHC, PAHS NWper caton: 16KG

Kemampuan Penyetor

Kemampuan Suplai: 2000 Kilogram / Kilogram saben Sasi

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan Tabung PE, bungkus PE, kertas krep, Spol
Pelabuhan Shanghai lan Ningbo

Parameter Produk

Kategori

Paramèter 

Jeneng Produk

Nylon 610 filamen

Materi

PA66

Range Diameter

0,05-1,8mm 

Werna

panjaluk pelanggan

Kapadhetan

1.04-1.08g / cm³

Leleh Point

205-215 ℃

Wangun

Babak terus lurus

Dawa Nglereni

Minangka panjaluk pelanggan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita