BANNER1
BANNER2
BANNER3
Halo, ayo konsultasi produk!

Proyek Perusahaan teknologi tinggi

Proyek iki ngalami riset lan pangembangan awal dening perusahaan lan mitra. Mesin lan sistem skala pilot sing ana gandhengane karo "persiapan efisiensi tinggi lan hemat energi produksi benang nilon anyar" sing ana ing proyek kasebut wis dirancang lan disiapake, lan wis kerja sama karo Huaian Xinjia Nylon Co., Ltd. pusat kerjasama Institut Teknologi Huaiyin wis nggawe lini produksi pilot. Komisioner pilot wis rampung. Produksi lan panelitian skala pilot saiki lagi ditindakake. Lini produksi pilot wis digunakake kanggo ngasilake benang nilon putih PA610 lan PA6. / Produk jahitan medis PA610. Saiki, lini produksi wis nglampahi penilaian dampak lingkungan kanggo departemen kotamadya sing relevan, lan produk sing ana gandhengane wis diidentifikasi minangka produk berteknologi tinggi dening Ilmu Huai'an lan Teknologi Burea

kasus kita

acara studi kasus kita

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Perusahaan kasebut duwe 38 hektar

  • 0+

    4100 ton benang nilon saben taun

  • 0+

    jembar konstruksi 23.600 meter persegi

  • 0+

    Investasi total 150 yuta yuan

  • 0+

    15 personel riset lan pangembangan teknis

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Kaca kita akeh digunakake Informasi paling anyar

Kanggo tundhuk karo rencana "Latihan Bakat Nasional"
perusahaan teknologi tinggi
Babagan woro-woro dhaptar perusahaan cloud level-level provinsi nomer loro ing taun 2019
ndeleng liyane