Produk

Halo, ayo konsultasi produk!
  • China manufacture Industrial brush filament

    China nggawe filamen sikat industri

    Filamen sikat industri duwe karakteristik umur panjang, tanpa cacat, desain sederhana, efisiensi tinggi, daya tahan ditingkatake, resistensi retak, lan kekerasan sing dhuwur.
  • High quality and colorful PBT filament for toothbrush

    Filamen PBT berkualitas tinggi lan warna kanggo sikat untu

    Filamen sikat pbt nduweni ketahanan lan ketahanan pengaruh sing apik banget, lan amarga tahan asam sing apik lan nyerep kelembapan sing kurang, mula cocog kanggo lingkungan sing udan. Iki digunakake kanggo ngolah sikat untu, sikat industri lan sikat rerumput, sikat sikat kuku, lsp.
  • PA6 filament nylon bristle for industrial brush or hair brush

    Bulu nilon filamen PA6 kanggo sikat industri utawa sikat rambut

    Filamen PA6, lurus dhuwur, bentuk sing apik sawise ditandur, ketahanan produk sing kuat, pulih cepet sawise ditekuk, lan bali menyang bentuk asline sawise dicuci, filamen PA6 garing, alus, lembut lan aman, lan ora bakal nglarani tangan sampeyan saben dina digunakake
  • Hot sale  PA 66 brush filament

    Hot sale PA 66 sikat filamen

    Filamen PA66 bisa digunakake ing sikat mangkuk, sikat pot, sikat botol, sikat sikat wajah, sikat roller pembersih vakum, sikat pipa, sikat uap, sikat strip, sikat rambut, sikat sikat reresik sayur-sayuran lan sikat buah, sikat barbecue, sikat eyelash, sikat polesan kuku, lsp.
  • Hot Sale Nylon Filament PA 66  filament Hair Brush Bristle

    Hot Sale Nylon Filament PA 66 filamen Sikat Rambut

    Filamen sikat PA66 minangka kekuatan mekanik paling dhuwur lan macem-macem sing paling akeh digunakake ing seri PA. Amarga kristalitas sing dhuwur, kekuwatan lan tahan panas dadi dhuwur.
  • Nylon pa 610 filament toothbrush raw material

    Bahan baku sikat sikat gigi nilon pa 610

    Filamen Pa610 minangka salah sawijining bahan filamen sikat sikat sing kuwat amarga resistensi nyandhang banget, resistensi lemes, resistensi pengaruh, resistensi creep, lan resistensi penuaan.
  • Hot sale pa610 filament products

    Produk filamen pa610 didol panas

    Filamen sikat Pa610 duwe kaluwihan kerapatan sing kurang, penyerapan banyu kurang, resistensi alkali sing kuwat, resistensi asam lemah, resistensi aus sing kuwat lan resistensi lemes, lan liya-liyane, cocog kanggo macem-macem sikat industri
  • Antibacterial  PBT filaments for Toothbrushes

    Filamen PBT anti-bakteri kanggo sikat sikat untu

    Elastisitas PBTfilament luwih apik tinimbang kawat sikat nilon, nanging resistensi abrasi kurang saka 610. Kinerja PBT luwih alus, lan cocog kanggo ngresiki lan dekontaminasi bagean sing apik, kayata reresik permukaan mobil.
  • PBT and PET Filament for making toothbrush

    Filamen PBT lan PET kanggo nggawe sikat untu

    filamen pet lan pbt Rambut rambute cukup alus lan kaku, tahan suhu dhuwur, pemulihan lentur sing kuwat, fleksibel lan tahan aus, ora gampang rusak lan cacat, lan umure dawa
  • Plastic PET filament for  household brush

    Filamen PET plastik kanggo sikat omah

    Saliyane sifat PBT, PET duwe ciri kaya ing ngisor iki: kekuwatan lan kateguhan; resistensi lemes, resistensi gesekan, resistensi kimia, lan resistensi panas
  • Industrial brush filament for making cleaning brush

    Filamen sikat industri kanggo nggawe sikat reresik

    Filamen sikat industri duwe resistensi nyandhang sing kuat, dhuwur lan kekerasan sing dhuwur, sing nyedhiyakake filamen sikat kanthi stabilitas sing luar biasa, resistensi nyandhang, tahan korosi, deformasi lan penuaan, lan umur layanan filamen sikat ora bisa dibayangake.
  • High Quality Industrial brush filament

    Filamen sikat industri bermutu

    Kawat sikat industri, kawat industri, fleksibilitas sing apik, resistensi suhu dhuwur, ketahanan sing kuat, kemampuan pemulihan lentur sing kuat, kawat sikat industri, kawat industri, tahan lama lan awet, umur dawa, stabilitas kimia sing dhuwur, kekerasan sing dhuwur, macem-macem aplikasi.
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2