Bahan baku sikat sikat gigi nilon pa 610

Halo, ayo konsultasi produk!

Bahan baku sikat sikat gigi nilon pa 610

Filamen Pa610 minangka salah sawijining bahan filamen sikat sikat sing kuwat amarga resistensi nyandhang banget, resistensi lemes, resistensi pengaruh, resistensi creep, lan resistensi penuaan.


Detail Produk

Tag Produk

Wektu Utama:
Jumlah (Kilogram) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 10 Bisa dirembug

Pesenan: Logo khusus (Pesenan Min: 1000 Kilogram) Kemasan khusus (Pesenan Min: 1000 Kilogram)

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Jiangsu, China
Jeneng merek:
XINJIA
Nomer Model:
PA 610
Jenis Modling Plastik:
Extruding
Materi:
Nilon 610
Diameteripun:
0,10 / 0,12 / 0,15 / 0,18mm
Werna:
            selaras
Wangun:
Tingkat

Kemampuan Penyetor

Kemampuan Penyetor:  300000 Kilogram / Kilogram saben Sasi

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan   Dikemas karo papan kertu lan karet-bend.

Port             Shanghai lan Ningbo

Wektu Utama:

Jumlah (Kilogram)

1 - 1000

> 1000

Est. Wektu (dina)

10

Kanggo dirembug

Babagan XINNJIA
INTRODUCE
XINJIA nyedhiyakake macem-macem filamen sintetis, kanthi kabeh kustomisasi parameter sing kasedhiya lan netepi with syarat klien. Produk kalebu nanging ora winates kanggo PA 6/ PA 66 / PA610, PBT, PET, PP. Iki digunakake ing produksi sikat industri, sikat rambut, sikat untu, sikat riasan, sikat cat, cleaning sikat, sapu rumah tangga, sikat ngumbah mobil, wit Natal, jala, sikat polesan, lsp.
Properti PA

1) resistensi panas sing apik, tahan cuaca lan aplikasi sing jembar. 

2) Kekuwatan tarik sing sampurna.

3) Pamulihan tikungan sing apik banget

4) resistensi abrasi sing gedhe, 

5) Ramah lingkungan lan tundhuk karo kabeh tes higienis. 

6) Resistensi asam, Alkali lan bahan kimia liyane sing apik

Aplikasi
Diameter (mm)
Panjang standar (mm)
Wangun
Aplikasi
0,18 / 0,20 / 0,22
28-32
Tingkat
Sikat untu
Pengepakan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Tabung PE utawa bungkus PE, 25kg ing siji karton coklat
Port
Ningbo utawa Shanghai
Wektu Utama
Dikirim ing 15 dina sawise mbayar

Kemampuan Penyetor

Kemampuan Penyetor:  300000 Kilogram / Kilogram saben Sasi

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan   Dikemas karo papan kertu lan karet-bend.

Port             Shanghai lan Ningbo

Wektu Utama:

Jumlah (Kilogram)

1 - 1000

> 1000

Est. Wektu (dina)

10

Kanggo dirembug


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita