Filamen sikat industri bermutu

Halo, ayo konsultasi produk!

Filamen sikat industri bermutu

Kawat sikat industri, kawat industri, fleksibilitas sing apik, resistensi suhu dhuwur, ketahanan sing kuat, kemampuan pemulihan lentur sing kuat, kawat sikat industri, kawat industri, tahan lama lan awet, umur dawa, stabilitas kimia sing dhuwur, kekerasan sing dhuwur, macem-macem aplikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Wektu Utama:

Jumlah (Kilogram) 1 - 2000 > 2000
Est. Wektu (dina) 15 Bisa dirembug

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 200 Kilogram)

Kemasan khusus (Pesenan Min: 200 Kilogram)

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Jiangsu, China
Jeneng merek:
XINJIA
Nomer Model:
 PP
Layanan pangolahan:
Moulding
Range Diameter:
0,08—1,8mm
 Kemasan: BaggingFormulir Produk: Panjang OvalCut: 1300mm + -10mm
Kemampuan PenyetorKemampuan Suplai: 2000 Ton / Ton per MulutKemasan & PengirimanRincian Kemasan: PE tubePort : Shanghai lan NingboKeuntungan produk

Kanthi nambah macem-macem bahan komposit, antibakteri, perawatan kesehatan anion, ngilangi ambu, tahan suhu dhuwur lan karakteristik liyane.


FAQ

Q1 Apa sampeyan produsen?

Ya. Kita pabrik. Kita wis spesialis ing nyedhiyakake solusi profesional ing industri pembersih luwih saka 10 taun.

Q2 Detil apa sing kudu dakwenehake yen pengin entuk kuotasi? Ukuran sikat (diameter batin & diameter eksternal); Bobot sikat kabeh; Bahan isi sikat; Jumlahe.

P3: Apa aku bisa njupuk conto? A: Ya, kita bisa menehi conto gratis, nanging biaya pengiriman dibayar dening para pelanggan.

P4: Apa bisa nggunakake logo dhewe utawa ngrancang barang kasebut? A: Ya, logo lan desain khusus kanggo produksi massal kasedhiya, nanging kita butuh wewenang.

P5: Apa ana diskon?

A: Jumlah sing beda-beda duwe diskon sing beda.

P6: Kepiye carane ngrampungake keluhan kualitas?

A: Kaping pisanan, kontrol kualitas bakal nyuda masalah kualitas nganti nol. Yen ana masalah kualitas nyata sing disebabake, kita bakal ngirim barang gratis kanggo ngganti utawa mbalekake sampeyan.

P7: Kepiye cara ngubungi kita?

A: Sampeyan bisa ngobrol karo kita dening Manajer perdagangan, MSN & Skype Online. Sampeyan bisa milih produk sing kasengsem lan ngirim priksaan menyang kita. Sampeyan bisa nelpon telpon langsung, sampeyan bakal entuk wangsulan. Kirim Email menyang kita. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita