Filamen PET plastik kanggo sikat omah

Halo, ayo konsultasi produk!

Filamen PET plastik kanggo sikat omah

Saliyane sifat PBT, PET duwe ciri kaya ing ngisor iki: kekuwatan lan kateguhan; resistensi lemes, resistensi gesekan, resistensi kimia, lan resistensi panas


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
100% Polyester
Jinis Serat:
Filamen
Pola:
Non-Siliconized
Gaya:
Padhet
Fitur: elastis sing apikGunakake: Sapu sapu Panjang: 1100mmFineness: 0.20-1.80mmTempat Asal: Jiangsu, China

Jeneng: XINJIA

Kemampuan Penyetor

Kemampuan Suplai: 200000 Kilogram / Kilogram saben Sasi

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan: Tabung PE, 25kg ing siji karton coklat

Pelabuhan : Shanghai utawa Nanjing

 

Dhiameter 0,18-1,80mm
Werna Miturut panjaluk klien
Salib-bagean Babak, segitiga, kothong, lsp
Panjang-potong 25mm nganti 1220mm
Diameter bundel 50mm utawa 80mm
Pengepakan Tabung PE
Karton 25kg utawa 30kg, karton coklat
MOQ 1000kg
Wektu timbal 15 dina kerja
Mbayar Celengan lan saldo 30% nglawan salinan B / L

 

Amarga pamulihan bengkok sing unggul lan pagelaran mekanik sing apik, filamen PET dadi pengganti sing apik kanggo rambut alami lan jaran ing macem-macem aplikasi sing wiwit saka sapu sing apik nganti sikat sikat. Apa maneh, filamen PET njaga kinerja mekanik fisik sing apik ing suhu sing jembar.

Napa KITA?

Pengalaman XINJIA wis makarya ing bidang filamen plastik luwih saka sepuluh taun, ngerti kepiye cara nulari kabutuhan nyata lan nyata klien, ngirim solusi praktis lan efektif.

Metodologi Struktur lan FleksibelPendekatan sing wis kabukten ndadekake kita bisa nyukupi sarat tepat wektu lan rega target. Kita adaptasi karo kabutuhan sampeyan lan melu ing industri sikat apa wae.

Mitra sing dipercayaKita ngrewangi pabrik nggawe target bisnis kanthi nyedhiyakake serat anyar. Minangka produsen filamen plastik profesional, kita yakin manawa siji-sijine cara kanggo nindakake tugas yaiku menehi nilai bisnis sing nyata lan bisa diukur.

SuksesUmume bisnis kita kanthi lisan mung kanggo para klien sing wis dihargai. Kita nemtokake bisnis sing sukses minangka bisnis sing bisa mbantu klien nguatake daya saing produk. Cathetan sukses kita amarga pesenan sing wis rampung. Saben serat diprodhuksi miturut tenaga kerja sing duwe pengalaman lan pengawasan QC sing ketat.

LAYANAN KAMI

Umpan balik sing cepet bakal dikirim babagan pitakon sampeyan sajrone 12 jam, staf sing wis terlatih & berpengalaman siyap nawakake layanan.

Wektu kerja: 8:00 esuk - 5:00 sore, Senen nganti Setu (UTC + 8).

Hubungan bisnis sampeyan karo kita bakal dadi rahasia kanggo pihak katelu.

Layanan purna jual sing apik.

KAEDAHAN KITA

Produsen profesional Dadi ing bidang filamen plastik luwih saka sepuluh taun, kanthi 12 lini produksi bisa njamin kita bisa memenuhi kebutuhan klien 300 ton saben wulan.

Kualitas sing bisa dipercaya Kita nyedhiyakake serat kanggo akeh produsen sikat lan sapu sing terkenal ing omah lan ing luar negeri, sing ujar manawa kualitas kasebut dijamin

Rega saingan Pri kitace kompatibel kanthi basis kualitas unggul, lanrega preferensial ditawakake nalika jumlah akeh.

Pangiriman pas wektune Kita nyelehake sepatu klien lan kudu nyedhiyakake pangiriman sing tepat wektu.

Ana akeh perusahaan sing bisa dipilih. Nanging yen sampeyan golek kurang omongan lan tumindak liyane, sampeyan bakal cepet nyimpulake manawa kita paling milih.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita